Színész szerinti lista: Elizabeth Mitchell filmjei

 
Név:
     Elizabeth Mitchell
Születési idő:
     1970.03.27.
Születési hely:
     USA, California, Los Angeles
Magasság:
     175
Szemszín:
     kék
Eredeti hajszín:
     szőke
 
 

   
   

   
   
Elizabeth Mitchell feltöltött filmjeinek listája, ABC sorrendben.


Filmek száma: 3


Frequency (Frequency, 2000)           

     akció, scifi, thriller      


John Sullivan (James Caviezel) egy rádió segítségével kapcsolatot létesít tűzoltó apjával (Dennis Quaid), aki harminc éve egy tűzesetben vesztette életét. John a kivételes lehetőséggel élve segít apjának megtalálni a tűzből kivezető utat, és ezzel megmenti az életét. Ám a múlt megváltoztatásával egy teljesen új jövőt hoztak létre, melynek része az is, hogy John édesanyja egy soha meg nem oldott sorozatgyilkosság áldozatává válik.
Télapu 2. - Veszélyben a karácsony (The Santa Clause 2, 2002)           

     családi, vígjáték, karácsonyi      


Scott Calvin (Tim Allen) mindenidők legjobb Télapója, de még neki is meggyűlik a baja a munkaadójával. Hiába az apró alkalmazottak megtisztelő elismerése, a munkaszerződés az Északi sarkon is kötelez. Ezek szeint a menő Mikulásnak karácsonyig feleséget kell kerítenie különben ugrik a vezetői állása. Scott gyorsan helyettes után néz és elindul a minden eddigi feladatnál nehezebbnek ígérkező párkeresésre.
Télapu 3. - A szánbitorló (The Santa Clause 3: The Escape Clause, 2006)           

     családi, vígjáték, karácsonyi      


Jó néhány éve, hogy Scott Calvinből (Tim Allen) egy szerencsétlen baleset folytán Télapu lett. Jól érzi magát a piros ruhában, remekül kijön a rénszarvasokkal, kedveli a manókat, és azt sem bánja, ha néha egy-két problémát neki kell megoldania az északi-sarki játékgyárban. Csakhogy a gonosz Zúzmara Jack (Martin Short) szemet vetett a munkájára. Ördögi tervet eszelt ki, és mire kedvenc Télapunk kettőt pislog, máris a múltban találja magát, miközben Jack bújik Télapu szerelésébe. Scott azonban felveszi a kesztyűt, és a barátai segítségével mindent megtesz, hogy megmentse a Karácsonyt.